Kurum Adı : Hacı İsmail Gündoğdu Çok Programlı Anadolu Lisesi
Faks : 2164525804
WEB Adresi : http://haciismailgundogducpal.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Seza sok. no 9 Kartal/İstanbul Maps kodu 40.908275,29.219406

VİZYON
Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onlarin Bilgili, Becerili Ve Kendinegüvenen, Girişimci Bireyler Olarak Yetişmelerine Firsat Tanimak Ve Onlara 21. Yüzyilingelişen Ihtiyaçlarina Cevap Verebilecek Beceriler Kazandirmak Ve Bölgemizdeki Meslekliseleri Arasinda Okulumuzu En Önde Tutmak!Istiyoruz Ki;Okulumuzda Öğrenme Temel Ihtiyaç Kabul Edilsin. Istiyoruz Ki;21. Yüzyıl Dünyası Ile Bütünleşmiş, Her Alanda Uluslar Arası Standartlara Ulaşmış, Yenilikleri Takipeden Ve Eğitimiyle Anılan Bir Okul Olalım. Istiyoruz Ki;Okulumuzda Herkes Daha Iyiye Ulaşmak Için Çalışsın. Istiyoruz Ki;Okulumuzda Çalışanlar Yapılması Gerekenlerin En Iyisini Yaparken Kendilerinden Emin Olsun. Istiyoruz Ki;Her Öğrencinin Yeteneklerinden Sonuna Kadar Yararlanalım Ve Başarıyı Olabildiğince Yükseltelim.

MİSYON
Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak;

Öğretmen Sayısı : 47
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 1075
Öğretim Şekli : TAMGÜN
Ders Başlama ve Bitiş Saati : DERS BAŞLAMA SAATİ 09:00 DERS BİTİŞ SAATİ 9.SINIFLAR 16:00 10 SINIFLAR PZR.SALI 16:50 DİĞER GÜNLER 16:00 11 VE 12 SINIFLAR 15:10
Derslik Sayısı : 31 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 8
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 30km il merkezine uzaklık, 4km ilçe merkezine uzaklık
Ulaşım : Adres:Cumhuriyet Mah. Seza sok. No 9 Kartal/İstanbul Maps kodu 40.908275,29.219406 METRO VE GEBZE-HAREM MİNÜBÜSLERİ İLE KARTAL KÖPRÜSÜNDEN 5 DK. YÜRÜME MESAFESİ BELEDİYE OTOBÜSÜ 21 K İLE 5 DK. KARTAL MERKEZDEN KURFALI MİNÜBÜSLERİ İLE 20 DK.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : KARTAL-KURFALI CİVARI..

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR