Hacı İsmail Gündoğdu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onlarin Bilgili, Becerili Ve Kendinegüvenen, Girişimci Bireyler Olarak Yetişmelerine Firsat Tanimak Ve Onlara 21. Yüzyilingelişen Ihtiyaçlarina Cevap Verebilecek Beceriler Kazandirmak Ve Bölgemizdeki Meslekliseleri Arasinda Okulumuzu En Önde Tutmak!Istiyoruz Ki;Okulumuzda Öğrenme Temel Ihtiyaç Kabul Edilsin. Istiyoruz Ki;21. Yüzyıl Dünyası Ile Bütünleşmiş, Her Alanda Uluslar Arası Standartlara Ulaşmış, Yenilikleri Takipeden Ve Eğitimiyle Anılan Bir Okul Olalım. Istiyoruz Ki;Okulumuzda Herkes Daha Iyiye Ulaşmak Için Çalışsın. Istiyoruz Ki;Okulumuzda Çalışanlar Yapılması Gerekenlerin En Iyisini Yaparken Kendilerinden Emin Olsun. Istiyoruz Ki;Her Öğrencinin Yeteneklerinden Sonuna Kadar Yararlanalım Ve Başarıyı Olabildiğince Yükseltelim.

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak;

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ 09:00 DERS BİTİŞ SAATİ 9.SINIFLAR 16:00 10 SINIFLAR PZR.SALI 16:20 DİĞER GÜNLER 15:30 11 VE 12 SINIFLAR 15:30
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ALMANCA
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğrenci servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Erkek ve Kız Futbol,Basketbol ve Valeybol takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Pi günü etkinlikleri düzenlenmektedir.TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: Tamiret Projesi,Kabaktan Sanata Projesi,Kendi Yumurtanı Kendin Yetiştir Projesi, Robotik ve kodlama projeleri.İnsansı robot yapımı.

WEB - https://haciismailgundogducpal.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Seza sok. no 9 Kartal/İstanbul Maps kodu 40.908275,29.219406

Öğretim Şekli :TAMGÜN

Yerleşim Yeri - KARTAL-KURFALI CİVARI ve Cumhuriyet Mah.

Ulaşım Adres:Cumhuriyet Mah. Seza sok. No 9 Kartal/İstanbul Maps kodu 40.908275,29.219406 METRO VE GEBZE-HAREM MİNÜBÜSLERİ İLE KARTAL KÖPRÜSÜNDEN 5 DK. YÜRÜME MESAFESİ BELEDİYE OTOBÜSÜ 21 K İLE 5 DK. KARTAL MERKEZDEN KURFALI MİNÜBÜSLERİ İLE 20 DK.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 30km il merkezine uzaklık, 4km ilçe merkezine uzaklık